Over ons

Foto 11

Toen wij naar een huis met een flinke tuin verhuisd zijn, was het ook mogelijk om een grote hond in huis te nemen. Na veel informatie te hebben verzameld viel onze keuze op een DUITSE DOG. Onze eerste dog (Amy) hebben we in mei 2011 besproken en na acht lange weken mochten we haar dan eindelijk ophalen.
We kwamen er al snel achter dat dit een goede keuze was, en Amy voldeed aan al onze verwachtingen die we van een dog hadden voorgesteld. Na verloop van tijd kwam het ter sprake om (eventueel) in de toekomst een tweede dog te nemen en u raad het al, Amy heeft nu gezelschap van onze tweede zwarte dame Nena. Ook deze hond heeft een fijn karakter en is lid van onze familie geworden waarin doggen-virus niet meer weg te denken is.

 

De Duitse Dog: De vriendelijke reus onder de honden

De Duitse dog is één van de grootste hondenrassen ter wereld en behoort tot de groep van Dogachtige.
Dit ras met het formaat van een kleine pony is ondanks zijn grootte een zeer vriendelijke reus. Een Duitse dog vult niet alleen je huis maar ook je hart! Hij is sterk, elegant, aanhankelijk en achter zijn atletische bouw schuilt een rustig, volgzaam en geenszins agressief karakter.